På ålderns höst har mina kläders funktionalitet blivit allt mer viktigt. Hur jag faktiskt ser ut har blivit allt mindre intressant. Detta kan säkert låta väldigt trist för många och det har jag full förståelse för. Men för mig personligen känns det bara skönt att kunna sätta på mig ett par Crocs på arbetsplatsen och inte riktigt bry mig om hur mina kollegor uppfattar mitt sätt att presentera mig själv. Som tur är så är jag inte ensam med att använda Crocs på min arbetsplats. Flera av mina kollegor har också insett att dessa skor är extremt sköna. Att de sedan kanske inte är de mest moderiktiga tycker jag nuförtiden att man kan ha visst överseende med.

Annat var det i mina yngre dagar när man kunde springa runt en hel dag och leta efter det coolaste skorna. Att ha det rätta märket av sneakers var ett måste och helst skulle man vara ensam om just den modellen eller färgen. Även dagens ungdomar verkar vara väldigt måna om vilka skor de har vilket kan tyckas vara ganska intressant. Att skorna är en sådan stor del av sin identitet är faktiskt ganska bisarrt.

Även gällande andra plagg känner jag idag att det inte är riktigt lika viktigt hur de ser ut. Nu när vintern börjar närma sig och det blir dags att ta fram mössan är det inte den snyggaste mössan jag vill ha utan den varmaste. Annat var det i ungdomens tider när man gjorde allt för att inte behöva ha på sig mössan när man gick till skolan.