Består livet av det antal dagar vi levt, eller av de dagar vi minns? Vi på BellyBongo är fast övertygade om att det är alternativ två som gäller! De minnesvärda dagarna, de exceptionella stunderna och våra upplevelser är vad som gör livet värt att leva. I grunden handlar allt om vad vi får bevittna, vad vi får medverka i, vad vi ser, känner och gör. Den genomsnittliga människan idag har inte den mest uppfyllande, spännande eller händelserika vardag. Istället bryter man av vardagen med spännande utflykter, resor och – just det – semestrar!

berg

En semester är nästan alltid något positivt, oavsett hur man väljer att tillbringa den. För vissa är semestern synonym med en lugn stund hemma i hängmattan med en god bok. För andra är den ultimata semestern att bergsklättra i Sydamerika eller paddla kanot i Kanada. Oavsett hur man väljer att njuta av sin semester finns det två nyckelord. Just att njuta och att göra den minnesvärd. Och som man lätt förstår av beskrivningen är det ytterst individuellt vad som är en njutbar och minnesvärd stund. Även om vi på BellyBongo gärna tillhör den något äventyrligare skara semesterfirare som hellre ger oss ut på motorcykelsemester i Brasilien än att ligga vid poolen på Gran Canaria vill vi inte ge någon mindervärdeskomplex eller prestationsångest. Den värsta sortens semester som finns är den semester där man konstant försöker komma på något nytt att göra, att se och att uppleva. Semester handlar ju i mångt och mycket om att bara stanna upp och njuta, göra sånt man inte hinner med på vardagar och att göra de små stunderna minnesvärda.

På sidan kommer vi att publicera tips, resminnen, inspiration och idéer kring mat, dryck, kultur och upplevelser. Vem vet, kanske lyckas vi skriva ihop ett par reseguider också? För när man inte kan ha semester, vad är bättre än att läsa om någon annans semester och planera sin nästa eskapad?