Dags att ladda batterierna? Planera då in en skön weekend utanför Stockholm, fri från stress och måsten. Det finns många härliga utfärder du kan göra tillsammans med en vän eller käresta. Läs mer om det här för att få tips!

När vardagen börjar kännas tung och du behöver en paus i den stressiga tillvaron är det dags att planera in en härlig weekendresa. Det finns många platser att besöka och faktum är att det inte spelar så stor roll vart det bär därhän; huvudsaken är att du och din medresenär får en trevlig vistelse. En central del i en riktigt skön weekend är dock boendet. Ett obekvämt hotell förstör snabbt en i övrigt skön weekendresa, så här gäller det att välja med omsorg. Hos hotellkedjan Elite hamnar du alltid rätt; här erbjuds du bekväma och perfekt placerade hotell som samtidigt är mycket prisvärda. Med andra ord, bo på Elite hotell utanför Stockholm och njut av tillvaron!

Borta men nära hem

Boats,And,Calm,Water,At,The,Lake,On,A,SummerNär du lämnar Stockholm för en weekend är det skönt att inte ha så långt hem. Här kommer några tips på några platser som ligger inom bekvämt avstånd från huvudstaden och som du når inom 1 timme med bil.

  • Västerås: staden som ligger fint vid Mälaren. Här bor du sjönära på vackra Elite Stadshotellet, en pampig byggnad mitt i city som erbjuder bekväma och välutrustade rum. Från hotellet rör du dig snabbt ut på stan med alla de nöjen och restauranger som finns tillgängliga.
  • Eskilstuna. Här finns det mycket att uppleva; allt från spännande äventyrsbad till ett anrikt zoo. Du bor bra på det mycket centralt belägna Elite Stadshotellet.
  • Uppsala. Den klassiska universitetsstaden är mysig att flanera runt i och har ett livligt kvällsliv med ett stort utbud av restauranger. Missa inte ett besök i den vackra domkyrkan! På Elite Hotel Academia bor du förstklassigt och med närhet till det mesta, inklusive järnvägsstationen som ligger alldeles i närheten.

Lyxa till din weekend

Vill du överraska ditt ressällskap med något alldeles extra? Varför då inte bjuda på ett glas härlig champagne på en skön bar, eller se till att det står en frestande chokladask och väntar i hotellrummet vid ankomst? Allt för att förädla er weekend ytterligare.