Att bo på ett hotell är en känsla av lyx för de flesta. Givetvis finns det affärsresenärer som kanske har tröttnat lite på hotell-livet och hellre sover hemma, men för den breda massan är ett hotellbesök något mysigt och en skön avstickare i vardagen. Så oavsett om det handlar om en semester eller man bara vill komma hemifrån så kan en hotellvistelse ge förnyad energi.

Ska du besöka Sundsvall så är det en klar fördel att bo mitt i stan och då kan ett besök på https://www.baltichotell.com/ ge dig en härlig upplevelse.

Hotel Baltic har ett bra läge i staden med närhet till både vatten samt det staden har att erbjuda. Det finns många olika typer av rum att välja på för att tillgodose allas önskemål, oavsett vilken budget man har. Hotellet har även en hel del att erbjuda inom sina egna väggar, och det finns något för alla. Exempelvis har man möjlighet att träna på hotellets gym, eller varför inte slå sig ner på relaxavdelningen och se till att få kroppen riktigt avslappnad.

På restaurang i Sundsvall

Sundsvall är definitivt en växande stad där man bygger ut för nya kvarter med boende, shopping och nöjen. För den som är hungrig kan Mamma Augustas Kök tillhandahålla högklassig mat under veckans alla dagar samtidigt som det finns möjligheten att njuta av Afternoon Tea på lördagar, brunch på söndagar eller några av de andra aktiviteter som restaurangen kan tillhandahålla. I oktober och november kan man exempelvis vid fyra tillfällen få njuta av Gala & Opera Dinner med en exklusiv trerättersmiddag och en live-opera av stjärntenoren Florian Voss. En oförglömlig upplevelse som kommer få både dina smaklökar och öron att njuta. Varför inte testa en restaurang där du får steka ditt eget kött?

Utöver ovanstående kan Hotel Baltic vara värd för konferenser och möten av olika slag. Det finns olika konferenspaket att välja på och vår personal står alltid till tjänst för att göra just er konferens så lyckad den bara kan bli.