Att resa och lämna vardagen, om än för ett par dagar, är något av de sakerna som allra flest av oss svenskar har som intresse. Att få spendera långa, härliga dagar i solen med en drink i handen på en uteservering, eller på stranden med lek och stoj med barnen. Lite skillnad om man jämför med en tråkig höstvardag i oktober hemma i Sverige, inte sant? Det är inte så konstigt att vi längtar efter sommaren här i Sverige, och sen inte sällan mer än gärna sparar minst fem semesterdagar som vi kan ta ut senare på hösten, så att vi helt enkelt ska få lite sol och energi mitt i allt höstrusk. Men varför inte göra det till en vardag istället, det härliga och soliga livet? Något som många någon gång tänkt på, men få faktiskt gör. Såhär skriver man på SvD.se:

Enligt en undersökning som mäklarfirman Fastighetsbyråns spanska verksamhet har låtit genomföra drömmer 65 procent av alla svenskar ibland eller ofta om att i stället bo i ett land på varmare breddgrader. (Läs resten av den intressanta artikeln här).

Det betyder alltså att många faktiskt hade älskat att flytta, och få som semester året om. Visst blir det inte samma sak om man bor i till exempel Spanien, men det är fortfarande bättre än en svensk vardag enligt många. Lavin-estates hjälper dig köpa bostad i spanien, något som kan vara lite svårt att göra om man inte har koll. Och när man väl fått hjälp med att hitta drömbostaden nere i Europa, då är det bara att ge sig av på sitt livs äventyr!