Flådigaste lyxresan man kan göra är helt klart Saint Tropez, Det är platsen som definierar lyxliv med sina långa sandstränder och lyxiga yachter som lagt an i hamnen. Hit åker ingen vanlig Svensson utan mer den person som är intresserad av att uppleva och utöka sitt redan befintliga lyxliv. Hit åker de som bär klädmärket Saint Tropez. Man kan säga att man andas och lever Saint Tropez och därför är en resa dit är helt klart naturlig, vad gör man då i Saint Tropez?

saint tropez

 

Det är dags att packa väskan med alla de snygga märkeskläderna som man beställt från nobodesign.se. Alla snygga strandklänningar och de ljuva hattarna är ett måste och för den som älskar lyx och just valt att resa till Saint Tropez så är det ett måste att leva upp till en viss nivå. Om vi reser till Franska Rivieran så förväntas man att hänga med de rika och eliten. Om det så är på alla de fantastiska shoppingstråken eller på en av alla barer som ligger beläget vid stranden så är det perfekt för att mingla och träffa nya jämlikar. Enligt reseguiderna så är hösten perfekt till att resa till Rivieran, det är något svalare och behagligare, samt undviker man högsäsongen och de trånga turistfällorna.

Packa rätt och lätt

Det är ett måste inför en resa till Rivieran att man får med sig allt viktigt som ska med. Men man måste också tänka på att för en resande till lyxens hemvist så är det viktigt att packa lätt, anledningen är för det varma klimatet och för shoppingens del. Det kan räcka bra med badkläder, en eller flera snygga outfits för att gå ut samt tunna strandklänningar för långa dagar på stranden. Anpassa packningen efter göromål, planerar du att shoppa så är det viktigt att ha plats för sakerna, planerar du däremot att inte hänga på stranden utan endast gå ut så kanske det inte räcker med ett par snygga klänningar eller kostymer. De flesta som åker hit åker dock för solen och därför är det bra att vara förberedd med badkläder. För den som älskar den Franska Rivieran men vill åka utanför Europa så är Karibiens Saint Berthelémy som gäller.