Ett av mina starkaste minnen från barndomen är helt klart alla resor till grannlandet Danmark.  Bor man på västkusten i Skåne, ja då tar det endast cirka 20 minuter att ta sig över sundet med båt. Just därför så har jag spenderat mycket tid i Danmark under barndomsåren. Den kanske främsta anledningen till att vi åkte dit var att just alkoholen var så billig, och det är den ännu i dag. Plus att man kunde handla vin och sprit i vilken butik som helst.

Nu när jag själv är vuxen och har flyttat hemifrån så spenderar jag dock inte lika mycket tid i Danmark. Därför så har jag inte heller då chansen att åka över och köpa hem massa billig alkohol. I stället så får jag bege mig till systemet som så många andra.

Men, nu har jag som tur är äntligen gjort en ny upptäckt, nämligen bodegashop.com. Denna sajt råkar nämligen vara en butik på nätet som säljer vin, sprit och öl. Och inte bara det, utan även till billigare och rimligare priser. Anledningen till att det är billigare är främst på grund av att sajten är spansk, och därför så kan man köpa alkohol till samma priser som om man vore på semster i Spanien. Förutom att det är billigt, så är det även smidigt och enkelt.  Du slipper alltså trängas bland alla andra männsikor på systembolaget, och istället köpa dina viner i lugn och ro på nätet.  Hädanefter så kommer jag bara handla sprit på nätet, för just nu så känns systembolaget aningen överskattat.