Det råder ju inga tvivel om att minnen är en av de få saker som vi människor verkligen kan leva på länge. Förutom mat, vatten och kärlek det vill säga. Men för övrigt så vill jag nog påstå att minnena vi har är det som får oss att se tillbaka på det som vi kallar för livet. För även om vi människor alltid påstår att man ska leva i nuet, så tror jag att det kan vara bra att se tillbaka på de härliga stunder man haft, och samtidigt också kunna se framåt och  längta till vad framtiden kan komma att erbjuda.

Personligen så sitter jag på en massa härliga minnen från de stunder i livet som har haft störst inverkan på mig. Det är framförallt resor i allmänhet och upplevelser tillsammans med människor jag tycker mycket om. Man kan väl helt enkelt säga att speciella upplevelser som sker tillsammans med goda vänner och familj är något som jag verkligen värdesätter.

Ungefär som den gången då vi var på Costa Rica. Nu hade vi å andra sidan gjort många Costa Rica resor förut, men av någon anledning så skulle just den där resan för två år sedan komma att bli väldigt speciellt. Och det hade troligtvis att göra med att jag åkte dit med min kära familjen. Kanske är det även just därför som mina minnen är så starka därifrån.