Att åka på semester måste var ett av livets mest härligaste upplevelser. För en vecka eller två för man chansen att bara njuta och koppla av. Vardagen befinner sig långt borta och det enda bekymmer man har är vilken restaurang man ska äta på eller vilket shoppingcenter man vill besöka. Det vill säga I-landsproblem när de är som bäst.

Ett annat klassiskt I-landsproblem man kan ställas inför när man ska på semester är just pengar.  För när man åker på så är det inte bara själv resan som kostar skjortan, utan även själva levernet. Man ska ju också leva, äta och förhoppningsvis shoppa en hel del.

Men vill man göra detta så krävs det en hel del fickpengar i bagaget, annars riskerar man att få en tämligen tråkig och innehållsfattig semester. Faktum är ju trots allt att det kostar att ha det bra, men vem vill inte ha det bra på sin semester?  För om det är någon gång man bör unna sig något extra och leva lite lyxliv, ja då är det väl ändå på sin semester man ska göra detta?

Därför så bör man alltid ha extra pengar till resan, så att man har chansen att uppleva det mesta. På så sätt så finna det chans till en hel del spontanitet och spännande upplevelser. Och detta är väl ändå vad en bra semester innebär? Att bara kunna leva i nuet och unna sig vad som känns bäst just då.