Det är verkligen ljuvligt att resa så mycket det bara går, och äta så mycket gott som möjligt under resans gång. Men det är också väldigt värdefullt att spara de här minnena så väl som möjligt, exempelvis genom att man filmar under resan.

Det är roligt att se ens föräldrars gamla semesterfilmer, mina gjorde till exempel Super 8 till DVD, vilket verkligen har varit roligt för mig att titta på många år senare. De hade ju lite annorlunda sätt att resa på, så man lär sig en del om hur det fungerade på den tiden och hur de hade det då.

Själv försöker jag filma så mycket som möjligt när jag reser, eftersom att jag vet att det dels kommer att bli kul för mig att titta på och dels därför att jag tror att det kommer att bli kul för mina barn att se en dag! Vilket format jag kommer att behöva göra om dvd-filmerna till då vete gudarna… Ska bli intressant att se!

Min nästa resa bär av till Barcelona och då kommer jag definitivt 1) äta så mycket BellyBongos en mage kan rymma och 2) filma så mycket jag kan för att verkligen dokumentera upplevelsen ordentligt. Det är inte så vanligt att jag återvänder till ett land mer än en gång, så när man väl är någonstans vill man ju göra vad man kan för att verkligen kunna minnas det i efterhand. För mig är det viktigt att alltid upptäcka nya saker, så jag vill gärna åka till platser jag inte varit på förr och testa maten och upplevelserna där.