Att ha semester är tveklöst en av de härligaste stunderna i livet.  Då semestern innebär både avkoppling och njutning, så finns det en hel del dekadenta påhitt man kan genomföra. Mina personliga påhitt under semestern är utan tvekan att njuta av god mat och dryck. Och för er som inte ve, så innebär detta goda, fina viner med vällagad mat. Då detta är ett av mina största intressen så är det verkligen ett av mina starkaste områden om man talar om att vara bra på någonting.

Mina mat, men framförallt vinkunskaper, har jag helt klart Wineworld att tacka för. Här finns allt du kan tänka dig när det kommer till fina och spännande viner. Att systemet är okej kan man väl hålla med om, men vem vill inte kunna njuta lite av det mer dekadent lite då och då?

När man ska unna sig lite semestergottis så gäller det att inte spara på krutet. Ska det vara, så ska det bannemej också vara. Inget halvmesigt och halvdant här inte. Så ta fram det finaste vinet du kan hitta där hemma och se till att köpa in de finaste ostarna som finns i saluhallen. Därefter så bjuder du in till lite fest i goda vänner slag. Ni kan nu tillsammans gotta er i den härliga semestern tillsammans med livets goda.